Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Indiáni porazili Zlín a převzali si Prezidentský pohár

04.03.2018 19:27

Poslední zápas čekal na indiány v neděli 4. března. Po vítězném zápase se Zlínem si plzeňský tým jako vítěz základní extraligové části převzal i Prezidentský pohár.

prezidentsky pohar

Poslední utkání základní části sehrála Plzeň doma se Zlínem. Už před utkáním měla Škodovka jasné vítězství základní části. Fanoušci se tak mohli těšit na předání Prezidentského poháru, ten si indiáni převzali hned po utkání.

Plzeň si za výsledky v základní části extraligy pohár jasně vybojovala! Prezidentský pohár získala už podruhé v historii. Teď se už fanoušci těší na play-off, první zápas čeká Plzeň doma 15. března.

HC ŠKODA PLZEŇ - HC AUKRO ZLÍN 3:2 (1:1, 2:1,0:0)

Branky a nahrávky: 19. T. Kubalík, 32. Stach (P. Kadlec, Moravčík), 39. Vracovský (Kratěna, D. Sklenička) – 19. Okál (Roberts Bukarts, Freibergs), 32. Okál (Roberts Bukarts, Šťastný)

Co řekli trenéři po zápase se Zlínem?

Jiří Hanzlík (HC Škoda Plzeň): Kromě první třetiny jsme nebyli lepším týmem. Měli jsme velké množství oslabení, na týmu jsou znát dlouhodobá zranění hráčů, chybí tam záskok. Ten náš hokej není takový, jako byl v první půlce sezony. Teď budeme mít pauzu, budeme čekat na stav zraněných hráčů a chystat se na play-off.

Robert Svoboda (Aukro Berani Zlín): Poslední kolo mohlo rozhodnou hodně věcí. My jsme chtěli vyhrát a mít šanci na šestku, to se nám bohužel nepodařilo. V první třetině nám to nebruslilo, ve druhé třetině jsme se zlepšili, ale museli bychom zlepšit produktivitu v přesilovkách. Jsme rádi, že jsme v předkole, a chystáme se na soupeře.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT