Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

22.05.2024 20:15

Osobní auto se střetlo s cyklistou v centru Klatov

Záchranná služba transportovala cyklistu do nemocnice se středně těžkým zraněním

Policie hledá tři muže z Plzeňska! Pomozte je najít...

18.08.2015 14:42

Devatenáctiletý Daniel Dido z Tlučné se skrývá kvůli převzetí testního příkazu, Milan Mindák ze Spáleného Poříčí nenastoupil výkon trestu, dále je hledaným Petr Hubka z Vejprnic.

Policisté z územního odboru Plzeň - venkov v současné době pátrají hned po několika mužích, kteří nenastoupili výkon trestu nebo se skrývají z ajiným účelem. 

V případě jakékoliv informace k hledané osobě prosím kontaktujte jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo volejte na bezplatnou linku Policie České republiky číslo 158.

 

 

 

Milan Mindák, který nenastoupil výkon trestu...

Policisté pátrají po Milanu Mindákovi. Je narozen 8. března 1982, trvale bytem Spálené Poříčí, Náměstí Svobody č. popisné 132, zdánlivého stáří 33 až 35 let, střední postavy, má hnědé oči a krátké hnědé vlasy.

„Na hledaného vydal dne 25. května 2015 Okresní soud Plzeň - město příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody, neboť nenastoupil výkon trestu, který mu byl uložen za spáchání přečinu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu. Hledaný se měl v minulosti zdržovat převážně v Plzeňském kraji,“ uvedl policejní mluvčí Jan Koželuh.

 

 

 

Dalším hledaným je Petr Hubka z Vejprnic...

Další hledanou osobou je Petr Hubka, nar. 19. listopadu 1975, trvale bytem Vejprnice, Mírová č. popisné 17.

Popis zdánlivé stáří 39 až 41 let, výška přibližně 183 centimetrů, štíhlá postava, modré oči, krátké hnědé vlasy, čelní pleš.

„Na hledaného muže vydal dne 29. dubna 2015 Obvodní soud pro Prahu 5 příkaz k zatčení, neboť se na soudu známé adrese nezdržuje a nelze mu tak doručit předvolání k hlavnímu líčení pro přečin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a zločin podplácení. Dále na hledaného vydal dne 19. června 2015 Okresní soud Plzeň – město příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody, neboť nenastoupil výkon trestu, který mu byl uložen za spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, přestože o nástupu věděl,“ uvedl dále mluvčí policie.

 

 

 

 

Policisté hledají devatenáctiletého muže z Tlučné....

Daniel Dido se narodil 6. dubna 1996, trvalé bydliště má Tlučná, Hlavní č. popisné 25.

Popis osoby: zdánlivé stáří 18 až 20 let, výška přibližně 171 centimetrů, štíhlá postava, krátké hnědé vlasy, hnědé oči

Na hledaného vydal dne 2. června 2015 Okresní soud Plzeň – město příkaz k zatčení, neboť se na soudu známé adrese nezdržuje a nelze mu tak doručit trestní příkaz a obžalobu za spáchání přečinu krádeže.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT