Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Bezpečnostní opatření před zápasem s CSKA Moskva – připraveny jsou všechny složky bezpečnostního systému

08.12.2013 16:27

Dlouho očekávané utkání s CSKA Moskva je tady. Už v úterý 10. prosince bude Plzeň plná fotbalových fanoušků, ale také těžkooděnců. Fanoušci plzeňského fotbalu pak musí hledat alternativní místa k parkování, Rychtářku a přilehlé plochy stadionu využije UEFA.

pořádková jednotka na fotbale, foto Policie ČR

V úterý večer dostanou fanoušci plzeňského fotbalu důležitou odpověď na otázku, zda Viktorka setrvá nebo vypadne z evropských pohárů pro sezónu 2013/2014. Do Plzně přijíždí obávaný celek CSKA Moskva.

V souvislosti se sledovaným zápasem přijal klub po konzultaci se zástupci UEFA zesílená bezpečnostní opatření. Utkání bylo vyhodnoceno jako rizikové především v důsledku obávaných fanoušků CSKA (více zde).

Vzhledem k rizikovosti utkání nebude domácím fanouškům umožněno volně se pohybovat v bezprostřední blízkosti vstupu do sektoru hostů.

"Podle zpráv od soupeře se do Plzně vydá velké množství fanoušků ruského celku, ti budou doplněni také o příznivce CSKA z Německa a okolních států. V souvislosti s tímto chceme předejít jakýmkoliv možným problémům a přístupová cesta pro fanoušky hostí bude od ostatních návštěvníků stadionu oddělena pevnými zábranami," informoval tiskový mluvčí plzeňského fotbalového klubu Pavel Pillár.

"Utkání je hodnoceno jako rizikové a jako k takovému k němu bude přistupováno. Všechny složky bezpečnostního systému v čele s Policií ČR a Městskou policií Plzeň jsou připraveny, i díky zkušenostem z minulých zápasů evropských soutěží věříme, že také tentokráte se duel obejde na stadionu i ve městě bez výraznějších problémů," doplnil Pillár.

Stejně jako v případě utkání s Bayernem Mnichov zůstane uzavřen parkovací dům Rychtářka, jehož kapacita bude plně využita zástupci UEFA a obchodními partnery Evropské fotbalové asociace. Fanoušci tak budou nuceni využít parkovací místa na odstavných plochách mimo Doosan Arenu, jelikož v bezprostřední blízkosti Štruncových sadů budou všechny parkovací plochy plně využity pro potřeby klubu a UEFA.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství