Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Na Finále bylo první 3D promítání

18.04.2011 9:51

Historicky poprvé se na letošním festivalu Finále promítalo ve 3D. ještě před slavnostním zahájením festivalu mohli diváci vidět Hurvínek na scéne ve formátu 3D. Není ale jediným 3D filmem na letošním Finále.

F24_logo

Pro letošní ročník festivalu Finále byla přichystána jedna novinka, především potěšující naše nejmenší. Ještě před slavnostním zahájením se historicky poprvé v Měšťanské besedě vysílalo ve 3D formátu. Vidět jste mohli film Hurvínek na séně ve 3D.

Letošní 24. ročník Finále odstartovala odpolední projekce dětského filmu Hurvínek na scéně. "Vůbec poprvé byla na festivalu použita 3D digitální projekce, která dokáže za pomoci speciálního kinoserveru, ozvučení, synchronizovaných brýlí a projektoru zobrazit divákům dnes již zavedený formát," vysvětluje Daniela Vítová z týmu FF. "Kromě Hurvínka budou letos na Finále ve 3D uvedeny ještě filmy Heart Beat 3D a Fimfárum."

Film Hurvínek na scéně byl natočen speciálně k 90. narozeninám postaviček Spejbla a Hurvínka. Film dějem jde dle dílu Hurvínkův Mikuláš a poprvé se tak slavný otec se synem a kamarádkou Máničkou dostávají na plátna kin.

Další novinkou, která zejména zahraničním návštěvníkům usnadní sledování soutěžích i nesoutěžních filmů, je jejich podtitulkování. Některé tak už nebudou tlumočeny, ale pod plátnem diváci uvidí jejich překlad.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství