QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

08.05.2024 13:57

Pozor na dálnici D5!

Na 138. km dálnice D5 ve směru jízdy na Rozvadov, kde je z důvodu opravy komunikace sveden provoz do jednoho jízdního pruhu, došlo k poruše nákladního vozidla. Řidiči mohou sjet na exitu Mlýnec (136. km) a následně na dálnici opět najet na Sv. Kateřině. Na odstranění závady vozidla se intenzivně pracuje.

Tři kapely hrají venku u klubu Utopie

28.07.2010 12:25

Na venkovní koncert tří nadějných kapel z Plzně můžete v pátek 30. července zajít do klubu Utopie. O hudební zážitek se postarají Limity, Retro a Maxipes Fík.

V pátek 30. července se od 19 hodin v klubu Utopie v Plzni  koná open air koncert tří kapel. Limity, Retro a Maxipes Fík Vás postupně pobaví hard rockem, happy punkem a crossoverem.

Maxipes Fík - kapelu znali její příznivci ještě před pěti lety jako Mrtvý řízek. Zpěvačka Soňa Bierhanzlová a pánové Luboš Kuchynka (kytara), Honza Mráz (klávesy, zpěv), Petr Beneš (baskytara, zpěv) a David Zita (bicí) Vás pobaví rockem a crossoverem.

Limity je nová hardrocková kapela, která se dala dohromady v loňském roce, a ve složení Roman Miškovčík (kytara), Martin Škoula (zpěv), Tonda Hrdlička (basa) a Petr Mareš (bicí) už dokončuje první desku.

Retro - pop punková kapela z Třemošné hraje od roku 2007. Členové Wenix, Phaja, Fery a Pařmen 48 si už získali diváky soutěže Múza v Divadle pod lampou v Plzni.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT