Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

19.05.2024 16:02

Bouralo se na dálnici D5, auto narazilo do svodidel na km 114 ve směru na Prahu. Jeden pruh je neprůjezdný.

Další nehoda je u Chotíkova na silnici 20, střetla se dvě auta. Nehoda je bez zranění

Zpitá žena nadýchala přes tři promile, strážníci ji převáželi ve speciálním autě

24.01.2017 10:15

Strážníky v Plzni tentokrát zaměstnala totálně opilá žena na Doubravce. Hlídka si dokonce musela přivolat posilu se speciálním autem na svoz opilců...

FOTO_Městská policie Plzeň

K opilé ženě vyjížděli strážníci do Mohylové ulice, kde si doslova ustlala u zadního vchodu jednoho z domů. Nakonec se ukázalo, že jen tak si s ní strážníci neporadí a povolali i "posilu" v podobě speciálního vozidla.

"Před půl sedmou večer vyslal operační strážník hlídku na Doubravce k případu opilé ženy do Mohylové ulice. Devětatřicetiletou ženu původem z jižního Plzeňska našli strážníci před zadním vchodem do jednoho z domů. Opojena alkoholem nebyla schopna udělat sama ani krok," popisuje mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Dechovou zkoušku nicméně s vypětím všech sil ještě zvládla. Hodnota, kterou žena nadýchala, by ovšem skolila kde jakého muže. "Strážníci jí vyzvali, aby se podrobila dechové zkoušce. Jejím výsledkem byla naměřená hodnota hladiny alkoholu v dechu 3,18 promile. Jelikož takto ve svém stavu ohrožovala své zdraví, museli dorazit strážníci s vozidlem určeným pro převoz podnapilých osob," dodává mluvčí strážníků s tím, že žena samozřejmě noc strávila na záchytce.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT