QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Využívejte slevy s Plzeňskou kartou! Partneři jsou v Plzni i v Bavorsku

25.03.2019 10:41

Máte Plzeňskou kartu? Bonusový program PMDP je tu pro Vás, jeho užívání je velmi jednoduché a můžete začít využívat slevy a benefity už dnes. Získáte slevy na ubytování, knihy, kroužky pro děti, vstupné…

foto-qap-cz (12)

Víte, že s Plzeňskou kartou nemusíte jen cestovat? Můžete na ní čerpat řadu slev a výhod, dokonce i za hranicemi v sousedním Bavorsku. „Plzeňskou kartu stačí jen ukázat u našeho partnera a využít slevu. Není potřeba žádná další registrace ani plnění podmínek,“ říká Pavla Šírková, projektový specialista Plzeňské karty.

Partnerů v bonusovém programu je kolem padesátky a všechny provozovny jsou viditelně označeny samolepkou Bonusového programu Plzeňské karty. „V Plzni je zhruba 30 partnerů a za hranicemi v Bavorském lese je 20 partnerů. Jde o partnery nabízející volnočasové aktivity, ubytování, výuku cizích jazyků, restaurační služby a řadu dalších,“ říká Pavla Šírková.

Zájmem PMDP je nabídnout držitelům Plzeňských karet nový rozměr užití karty. Pokud se vydáte na výlet za hranice do sousedního Německa, můžete využít slevu na řadě míst – Nature Park na nádraží v Alžbětíně je zajímavým turistickým cílem zejména pro rodiny s dětmi, informační centra nabízející slevy na mapy a půjčování e-biků osloví aktivní turisty. Velký výběr slev na ubytování může vyřešit prodloužený víkend, který lze strávit třeba v Areálu Glasberg, který funguje po celý rok a nabízí velké množství různých sportovních aktivit.

IMG_0838

"V Plzni si mohou držitelé Plzeňských karet za cenově výhodnějších podmínek například koupit knihu v Knihkupectví Dobrovský, opravit notebook u Enter Computer, vyřešit výrobu klíčů v Centru klíčů, zlepšit kondici v KWK fitnessu nebo se přihlásit na jazykový kurz v jazykovce SPELL. Nejen mladí lidé jistě ocení slevu na kurz autoškoly Helus nebo možnost vyzkoušet si únikovou hru v UnlockTheDoor. Slevy se týkají i například kroužků v Centru Robotiky nebo nabídky představení DJKT," vyjmenovává dále Pavla Šírková.

Všechny partnery si můžete prohlédnout na internetových stránkách Plzeňské karty zde.

PMDP sledují, jaký je zájem o jednotlivé partnery a stále hledají a oslovují nové firmy, aby nabídka byla pro držitele Plzeňských karet opravdu pestrá a zároveň poskytovaná sleva atraktivní. "Naším cílem je kvalitní základna partnerů, kteří budou poskytovat benefity a každý z držitelů Plzeňské karty si najde dle svého věku, zaměření, koníčků to pravé,“ uzavírá Pavla Šírková.

 

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24