Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

K poslednímu venkovnímu zápasu vyrážejí indiáni do Třince

28.12.2014 9:56

K poslednímu venkovnímu zápasu letošního roku vyráží indiáni v rámci dvaatřicátého kola hokejové Tipsport extraligy na led vedoucího celku Třince. Dokáží prolomit sérii výher soupeře právě plzeňští hokejisté?

DSC_5140

V rámci posledního letošního venkovního duelu a plzeňští indiáni představí v neděli 28. prosince v třinecké Werk aréně. V rámci dvaatřicátého kola hokejové Tipsport extraligy sehrají duel s Oceláři Třinec.

V dosavadním průběhu základní části se ještě Ocelářům nestalo, že by dvakrát za sebou nebodovali, aktuálně drží sérii pěti výher v řadě. Naposledy Z jednatřiceti utkání Slezané klopili hlavy pouze šestkrát.

Oceláři dlouho sváděli boj o čelo tabulky s Vervou, aktuálně ale již vedou o devět bodů. První jsou i ve statistice domácích zápasů před druhými Karlovými Vary, venkovní duely zase opanují před Kometou Brno. Třinec je nejlepší i co do počtu vstřelených a inkasovaných branek. Jejich počet dokonce dokázal stlačit pod dvě na zápas. Naopak nastřílí v každém utkání v průměru více než 3,5.

Nejproduktivnějším hráčem a současně nejlepším nahrávačem Třince je Vladimír Roth, nejlepšími střelci jsou Orava a Adamský. Nejtrestanějším hráčem je pak Daniel Rákos.

Plzeň je aktuálně v tabulce pátá s celkovým počtem 48 bodů. Celkem nastříleli indiáni 88 branek, 74 jich inkasovali. Nejproduktivnějším hráčem a nejlepším střelcem je Ján Sýkora, nejlepším nahrávačem Jakub Jeřábek a nejvíce minut na trestné lavici si odseděl Ryan Hollweg.

Hokejový zápas začíná v 15:10 hodin.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství