Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Chvojkovy lomy ožijí Bambiriádou! Vloni dorazilo přes 10 tisíc lidí

22.05.2014 10:08

Chvojkovy lomy v Plzni na Slovanech od pátku 23. května znovu po roce ožijí Bambiriádou. Program, ve kterém se vystřídají nejrůznější sdružení dětí, nabídne i ukázky vojenské a hasičské techniky.
 

Bambiriáda_26_5_2011 (11)

Chvojkovy lomy v Plzni na Slovanech budou už v příštích dvou dnech patřit především dětem. V pátek 23. května odstartuje Bambiriáda 2014. V loňském roce ji navštívilo zhruba 10 tisíc lidí. Také letos se na Bambiriádě představí nejrůznější sdružení, která pracují s dětmi a zabývají se volným časem.

Bambiriáda v Plzni také letos nabídne během dvou dnů konání celou řadu nejrůznějších vystoupení, představení a hlavně zábavy a her pro všechny. "Na Bambiriádě představí sebe a svoji činnost spolky a střediska volného času, nabízející volnočasové aktivity pro děti a mládež v Plzeňském kraji. Organizace, které by měly o prezentaci zájem, se stále ještě mohou hlásit a obohatit nabídku. Součástí Bambiriády bude tradičně pódiový program, ve kterém se představí desítky tanečních souborů, hudebních skupin a amatérských umělců z řad dětí a mládeže na Plzeňsku," říká tiskový mluvčí akce Lukáš Ptáček.

"Pro návštěvníky připravujeme také ukázky hasičské a vojenské techniky,“ dodává Marcel Hlaváč, koordinátor plzeňské Bambiriády.

Ve Chvojkových lomech se bude kromě jiného prezentovat i Městská policie Plzeň, armáda dá k dispozici například střelecký trenažér a připravené bude také dopravní hřiště. Krom jiného uvidí návštěvníci ukázky výcviku psů, na Bambiriádě nebude chybět ani hyppocentrum Jitřenka s konmi.

Program bude v pátek i v sobotu začínat již dopoledne a potrvá až zhruba do 17 hodin. Zatímco páteční dopoledne bude logicky věnované především školám a mateřinkám, odpoledne prvního dne i celá sobota už nabídnou program pro všechny, především pro rodiny s dětmi.

"Plzeňská Bambiriáda byla vždy hodnocena jako jedna z nejlepších. Ve třech dnech ji loni navštívilo přes 10 tisíc dospělých i dětí. Věříme, že i letos se nám podaří dosáhnout stejných úspěchů a oslovit s nabídkou činnosti pro volný čas co nejvíce mladých lidí," uzavírá Lukáš Ptáček s tím, že vstup je samozřejmě zdarma.

Kompletní program a další podrobnosti najdete na www. bambiriada.cz .

 

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství