Tragická nehoda na severním Plzeňsku. Po nárazu do stromu zemřel řidič

22.03.2024 18:00     22.03.2024 20:15

K tragické nehodě došlo odpoledne na silnici 23111 na severním Plzeňsku nedaleko obce Obora.

vrtulník_ilustrační_QAP

"Dnes krátce po 16. hodině jel padesátiletý řidič s vozidlem Škoda Octavia po silnici třetí třídy ve směru od obce Obora na Nebřeziny, kdy z dosud přesně nezjištěných příčin při průjezdu pravotočivou zatáčkou vyjel vlevo mimo komunikaci, kde s vozidlem narazil do stromu," popsal nehodu mluvčí policie Ondřej Hodan.

Řidič zemřel na místě. "I přes veškerou snahu záchranářů bohužel na místě svým zraněním podlehl. Nehodou se dále budou zabývat kriminalisté z územního odboru Plzeň-venkov, kteří nařídili soudní pitvu včetně odběru krve. Muž ve vozidle cestoval sám," potvrdil policejní mluvčí.

K nehodě byl povolán i vrtulník.  "Na místě události zasahovaly pozemní posádky RV a RZP a LZS Líně. Po vyproštění probíhala na místě laická KPR pod vedením operátorky ZOS. Asi padesátiletého muže si převzali naši záchranáři a zahájili kardiopulmonální resuscitaci. Přes veškerou snahu muž svým zraněním neslučitelným se životem na místě podlehl a lékař konstatoval exitus. Na místo byl povolán koroner," doplnila Andrea Divišová, mluvčí záchranářů.

ilustrační foto

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24