Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Alena Holá profesionální mistryní světa

30.10.2012 8:48

Česká reprezentantka ze Spartaku Žebrák Muay Thai  Kickboxing porazila v titulovém souboji Italku Donatellu Panu a získala světový profi titul.

Alena Holá boxující za Spartak Žebrák Muay Thai Kickboxing zvítězila v sobotu 27. října 2012 v titulovém boji o světový profi titul K-1 – 56,5 kg organizace WKA (World kickboxing association). Zápas vypsaný na 5 tříminutových kol se konal ve slovenské Nitře v rámci galavečera Noc Bojovníkov. Soupeřkou české reprezentantky byla zkušená Italka Donatellla Panu, profesionální mistryně Evropy organizace WAKO (nejprestižnější organizace v kickboxu) a držitelka mnoha dalších titulů.

"Alena byla během většiny duelu aktivnější, tvrdší a přesnější.  v závěru třetího kola byla Italka pod velkým tlakem v provazech a od počítání jí zachránil gong. Boxovalo ve však až do konce a došlo na verdikt bodových rozhodčích. Ti jednomyslně rozhodli o výhře naší reprezentantky," řekl k zápasu trenér Jan Landa, který trénuje mimo jiné i borce ve Fight Pro Atom v Plzni na Lochotíně.

Alena Holá sobotním vítězstvím dosáhla vrcholu své sportovní kariéry a stala se první českou ženou, která získala profesionální světový titul v K-1 kickboxingu.

foto : Alena Holá

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT