Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Radnice centrálního obvodu má za sebou dezinfekci - FOTKY

24.03.2020 14:40

Chodby a velké zasedací místnosti sídla centrálního plzeňského obvodu v sadech Pětatřicátníků prošly ochrannou a preventivní dezinfekcí suchou parou.

13
111213

Dezinfekce má pomoci v boji proti šíření koronaviru. "Využili jsme nařízeného omezení provozu úřadu a objednali jsme odbornou firmu k provedení ochranné a preventivní dezinfekce všech společných prostor v budově úřadu," informuje David Procházka, starosta obvodu.

"Dezinfekce suchou parou je právě vhodné použít v silně exponovaných prostředích, jako jsou úřady, nemocnice, zdravotnická zařízení a také pečovatelské ústavy. Chceme ochránit jak pracovníky úřadu, tak jeho návštěvníky, pro které je i u vstupu připraven dávkovač na dezinfekci rukou. Přesto veřejnost prosím, aby v současné době pokud možno nenavštěvovala budovu úřadu a omezila se na telefonický či elektronický styk s úřadem," dodává David Procházka.

I když je v současné době provoz úřadu omezen a velká část zaměstnanců pracuje z domova, stále jsou v budově pracovníci, kteří vyřizují nutné provozní a úřední záležitosti občanů.

FOTO: ÚMO Plzeň 3

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství