Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na Palackého náměstí se chtěl upálit muž! Oznámil to na linku 158

25.02.2015 12:58     25.02.2015 13:12

Ve středu dopoledne zachránili život policisté 39letému muži na Palackého náměstí v Plzni. Zoufalec oznámil na linku 158, že se chce upálit. Policisté mu v tom zabránili na poslední chvíli!

QAP_foto (11)

Velmi dramatický zásah byl k vidění ve středu dopoledne na Palackého náměstí v Plzni. Přímo před očima svědků se pokusil upálit 39letý muž. Svůj úmysl ještě před tím ale oznámil na linku 158 a přivolaní policisté mu počínání naštěstí zabránili. Muž skončil v péči lékařů, vyvázl ale bez zranění.

Bleskový zákrok policistů se odehrál před polednem. "Na linku 158 jsme přijali oznámení muže s tím, že chce zapálit na Palackého náměstí. Policisté okamžitě vyrazili na místo a muže zpacifikovali," potvrdila mluvčí policie Ivana Jelínková.

Podle všeho se měl muž skutečně polít hořlavinou a v ruce držel zapalovač, který mu právě zasahující policisté v poslední chvíli vyrazili z ruky. Muž neutrpěl žádná zranění spojená s úmyslem se zapálit, ani se zákrokem policistů. 

Na místo přesto vyjela záchranka. "Muž byl bez zranění, nicméně policisté ho předali do péče lékařů," doplnila policejní mluvčí.

Další cesta zoufalce už vedla do nemocnice, kde skončil v péči specialistů. Co bylo motivem děsivého pokusu, se zatím neví. Policie případ nadále prošetřuje. 

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství