Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Studenti secvičili originální předtančení Mrtvá nevěsta! Fotky z maturáku!

05.02.2017 21:39

Maturitní plesy jsou v plném proudu, za sebou už ho mají také 4. LAA ze zdravotnické školy v Plzni a kluci z oboru mechanik - seřizovač ze střední školy profesora Švejcara. Podívejte se na fotky!

IMG_7553

4. LLA obor laboratorní asistent ze Střední zdravotnické školy a Vyšší odborné školy zdravotnické na Karlovarské třídě se spojila se 4.B obor mechanik -seřizovač Střední průmyslové školy strojnické a Střední odborné školy profesora Švejcara v Plzni na Klatovské. Jejich maturitní ples se konal v pátek 3. února v plzeňském Parkhotelu.

Na maturitním plesu nechyběly ani třídní učitelky, Ladislava Mutínská ze zdravotnické školy a Marie Mádlová. O skvělou muziku se postarala kapely Jenny.cz, o mluvené slovo zase moderátor Míra Hejda.

Originální předtančení pod názvem Mrtvá nevěsta na motivy Tima Burtona se studenty nacvičil Ondřej Bamrukr z agentury TOS Production. "Jako půlnoční překvapení udělali hudební show, kde v perfektních kostýmech předvedli parodii těch nejznámějších pecek,"uvedl Tomáš Sladký z pořádající agentury. 

FOTO: TOS Production

 

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte