Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Aktuální dopravní situace (18.06.2012 13:02:00)

18.06.2012 13:02

QAP.CZ vám přináší aktuální dopravní informace o situaci na silnicích Plzeňského kraje v pondělí 18. června. Kde je nehoda nebo jiná komplikace v provozu?

QAP.CZ vám přináší aktuální dopravní informace o situaci na silnicích Plzeňského kraje v pondělí 18. června. Kde je nehoda nebo jiná komplikace v provozu?

V 6 hodin se jezdí na silnicích Plzeňského kraje bez nehod.

V 7:11 je hlášena v ulici Slovanská v obci Plzeň na křiž. s ul. Strnadova  nehoda. Probíhá zde vyšetřování nehody, jízdní pruh je uzavřen, došlo tady ke střetu tramvaje a osobáku. Nikdo nebyl zraněn. Jeďte zde opatrně!

V 8:12 byla hlášena překážka provozu na D5 - 79km na trase Praha - Rozvadov, je tady porouchané vozidlo, nepojízdný kamion, bouchlé kolo. Počítejte se zdržením.

V 8:15 byla hlášena další překážka provozu, tentokrát jde o zvířata na vozovce. Na silnici 23215 u obce Němčovice okres Rokycany ve směru na Radnice  volně pobíhají koně na vozovce.

V ulici 17. listopadu v obci Plzeň na křižovatce s ul. E. Beneše je hlášena v 9:15  nehoda. Silnice je průjezdná, jsou tady dvě havarovaná osobní auta.

V 10:36 byla hlášena v ulici Plzeňská v obci Tachov nehoda. Střetla se tady dvě osobní auta. Nikdo nebyl zraněn. Místo je průjezdné.

Ve 12:15 byla hlášena nehoda na silnici 20 v obci Kasejovice okres Plzeň-jih. Na křižovatce u cukrárny se střetl osobní vůz s cyklistou. Na místě policie, nedošlo k vážnému zranění.

Ve 12:45 došlo na silnici 205 u obce Dražeň okres Plzeň-sever na křižovatce mezi obcemi Hvozd a Pláně auta s motorkou. Na místě došlo ke zranění, jede sem záchranka a policie.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte