Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

02.06.2024 12:14

Kvůli zaplavení byl v Plzni neprůjezdný Rondel

Hasiči odčerpali vodu, nyní je místo již průjezdné

V kolejišti u Stoda byl nalezen těžce zraněný muž. Na místo letěl vrtulník - FOTO

26.06.2023 10:40

V pondělí 26. června byl v 9:38 nalezen zraněný muž v kolejišti. Na místo letěl vrtulník.

hasiči stod_2
hasiči stod_2hasiči stodhasiči stod_1

„Mezi Hradcem a Stodem se nachází zraněná osoba v kolejišti. Událost si převzal Hasičský záchranný sbor Správy železnic,“ uvedl Petr Poncar, mluvčí hasičů.

Pro zraněného muže letěl vrtulník. „Muže cca 30 let, si do péče převzali záchranáři z letecké záchranné služby. Je v bezvědomí, stabilní aktuálně transportován na emergency Fn-Lochotín,“ informovala Mária Svobodová, mluvčí záchranné služby.

Jak muž ke svým zraněním přišel, není známo. „Muž nemá zranění, která by potvrzovala srážku z vlakem, ale odpověď co se stalo, nám neposkytne,“ dodala mluvčí.

Na místě události je hlídka dobřanských policistů a také výjezd kriminalistů. Vlak, který trasou projížděl v inkriminovaný čas, se nyní nachází v Domažlicích. „Vlak je zastaven na nádraží v Domažlicích, kde bude provedeno ohledání kriminalistickým technikem,“ doplnila Dagmar Brožová, mluvčí policie.

K nehodě došlo v úseku Stod – Holýšov. „Provoz na žádost policie přerušen. Vlak EC 360 bude opožděn přibližně o 120 minut z důvodu vyšetřování mimořádné události. Vlaky EC 353 a EC 358 vyčkají obnovení provozu,“ uvádí České dráhy.

Provoz na trati byl v 11:20 obnoven.

Foto: FCB Hasiči Stod

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství