Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Neustál rozchod s partnerkou, teď mu hrozí až tři roky za mřížemi!

01.03.2014 8:20

Rozchod se svou přítelkyní a hlavně její novou známost neunesl 34letý muž z Plzně. Toho realita rozhořčila natolik, že se rozhodl sokovi v lásce pomstít, nezvolil ale moc šťastný způsob...

Rozchod se svou partnerkou a hlavně její novou známost nerozdýchal 34letý muž z Plzně. Nové skutečnosti ho rozhodily natolik, že se rozhodl svému sokovi v lásce pomstít. Ovšem nezvolil zrovna šťastný způsob...

V Plzni na Doubravce přelezl několik plotů a svému sokovi zapálil luxusní auto.

,,Dne 6. července loňského roku kolem čtvrté hodiny ranní proto postupně přelezl oplocení pozemků tří domů v Plzni na Doubravce, až se přes zahrady sousedů dostal na pozemek svého rivala. Zde, v zadní části dvorku, úmyslně zapálil zaparkovaný osobní motorový vůz tovární značky Mazda CX-7, v němž shořely nejen osobní doklady poškozeného, ale i dvě autosedačky a vše, co bylo umístěno v zavazadlovém prostoru vozu," popisuje případ policejní luvčí Hana Štefflová s tím, že škoda se vyšplhala na víc než 260 tisíc!

Kriminalisté na případu intenzivně pracovali na letos v únoru vynesli nad žárlivým žhářem verdikt. ,,Policisté Služby kriminální policie a vyšetřování Městského ředitelství policie Plzeň sdělili žháři podezření ze spáchání přečinů porušování domovní svobody a poškození cizí věci, za které mu nyní hrozí trest odnětí svobody v délce trvání až tři roky," dodává mluvčí. 

FOTO:Ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT