QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zarzycký: Senát je spíš trafika. Pro lidi v Plzeňském kraji dělá pramálo

22.07.2020 12:58

Vedení Hnutí ANO v Plzeňském kraji ve středu 22. července oznámilo, že svého senátního kandidáta ve volebním obvodu číslo 9 Plzeň – město nenasadí.

1

Krajský šéf Hnutí ANO Roman Zarzycký dále uvedl, že v prvním kole nepožádá sympatizanty Hnutí ANO o podporu kandidáta z jiné politické strany.  "Vím, že náklady daňových poplatníků tímto rozhodnutím neušetřím, ale budu mít klidnější spaní. Spolu s mým týmem, který představím v následujících dnech, se více soustředíme na skutečné problémy a pomoc lidem v našem kraji, které současná koalice podceňuje,“ sdělil.

K těmto problémům podle Romana Zarzyckého patří mimo jiné neutěšený stav spojený s nástupem nového autobusového dopravce, řešení regionálního zdravotnictví, dokončení dopravní infrastruktury, zachování služeb na venkově, hospodaření s vodou, ochrana orné půdy i zavedení vysokorychlostního internetu do nejmenších obcí v kraji. "Postupně vám představím nejen svůj tým, ale také konkrétní a jasné body pro lepší život v Plzeňském kraji,“ uzavřel Roman Zarzycký.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24