Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Nehoda v Nýrsku si vyžádala zranění. Žena skončila v nemocnici - FOTKY

19.06.2024 9:02     19.06.2024 13:24

Ve středu 19. června zasahovaly v ranních hodinách všechny záchranné složky u Nýrska.

OA Nýrsko_0624_HZSPK (3)
OA Nýrsko_0624_HZSPK (3)OA Nýrsko_0624_HZSPK (1)OA Nýrsko_0624_HZSPK (2)

Na Milenecké ulici u Nýrska narazilo v 7 hodin ráno osobní vozidlo do dvou stojících aut. Vozidla skončila v příkopu. "Vyproštění osob z vozidel nebylo třeba," dodal mluvčí hasičů.

"Provedli jsme předlékařskou pomoc zraněné osoby a po příjezdu ZZS jsme jí předali a pomohli naložit. Dále bylo provedeno protipožární opatření, stabilizaci vozidel které byli v příkopu a zasypání uniklých provozních kapalin," uvedli k nehodě hasiči z Nýrska na svém facebookovém profilu.

Nehoda si vyžádala zranění. "Na místo byla vyslána posádka RZP, která na místě ošetřila 25letou ženu, která utrpěla středně těžké poranění a následně byla při vědomí transportována k dalšímu vyšetření do nemocnice v Klatovech," upřesnil mluvčí záchranné služby.

AKTUALIZACE:

Alkohol byl u řidičky dechovou zkouškou vyloučen. Škoda byla předběžbě vyčíslena na částku 300 000 tisíc korun.

"Řidička (nar. 2000) osobního vozidla tovární značky Škoda jela ve směru od obce Milence na obec Nýrsko, kdy pravděpodobně pod vlivem únavy měla usnout, s vozidlem přejela do protisměru, kde vlevo mimo komunikaci havarovala do dvou zaparkovaných automobilů značky BMW a Honda. Všechna tři vozidla byla nárazem odsunuta vlevo pod kraj komunikace," popsala nehodu mluvčí policie.

Foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte