QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zásahy IZS: Vážná nehoda na Tachovsku i úmrtí plavce na Babylonu - FOTKY

13.07.2021 17:30

V úterních odpoledních hodinách evidují záchranné složky větší množství nehod na silnicích Plzeňského kraje. Buďte proto na cestách opatrní.

Nehoda3
nehoda1Nehodanehoda2Nehoda4Nehoda5Nehoda3

Hasiči, policisté i záchranka mají plné ruce práce. Na Tachovsku narazilo auto do stromu, v Touškově došlo k nehodě auta a chodkyně, která šla se psem. Hasiči dále vyjeli do Babylonu, kde bylo potřeba zachránit osoby z vody.

Částkov na Tachovsku

Do stromu narazilo auto mezi obcemi Častkov a Pernolec na Tachovsku. "Na místě byly dvě zraněné osoby. Muž cca 45 let utrpěl středně těžká zranění a byl při vědomí cestou Lzs transportován na urgentní příjem FN. Druhý muž, který z nehody vyvázl s lehčím zraněním, byl pozemní cestou transportován do Stodské nemocnice," uvedla mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Důvodem nehody byl zřejmě spánek. "Řidič *1975 vozidla značky Škoda Octavia jel od obce Částkov směrem na Tachov a zřejmě usnul, vjel do protisměru a narazil do stromu. Při nehodě došlo ke zranění řidiče i spolujezdce *1974. Dechová zkouška na alkohol nebyla vzhledem ke zranění na místě provedena, byl nařízen odběr krve. Příčina a okolnosti nehody jsou v šetření," dodala mluvčí policie Michaela Raindlová.

Město Touškov

V ulici Čemínská v obci Město Touškov došlo k nehodě automobilu a chodkyně, která přecházela na přechodu pro chodce i se svým psem. "Žena utrpěla lehčí zranění, při vědomí transportována do Fn na urgentní příjem," uvedla opět Mária Svobodová.

 

Nehoda u OMV

Po třetí hodině odpolední došlo také k nehodě dvou osobních aut v ulici Šumavská v Plzni u čerpací stanice OMV. Na místě řídili dopravu policisté.

 

Babylon

K neštěstí na rybníku Babylon vyjely všechny záchranné složky. Staršího muže, který zmizel pod hladinou, se podařilo z vody vytáhnout, resuscitace ale byla neúspěšná a lékařka konstatovala exitus.

 

Foto: HZSPK z nehody na Tachovsku

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24