Bezdomovci na Vinicích rozložili doslova stanový tábor - FOTKY

30.06.2017 12:54

Strážníci odhalili v Plzni další místo, kde se zabydleli bezdomovci. I tentokrát to s sebou nese spousty odpadků a další problémy. Tentokrát si zabrali místo na Vinicích.

vinice1
vinice1324

Tentokrát odhalili strážníci tábořiště bezdomovců v Plzni na Vinicích. A i tentokrát se budou celým případem zabývat nakonec úředníci. Strážníci s bezdomovci na místě příliš nezmůžou.

"Strážníci, kteří provedli kontrolu prostoru, kde se měli bezdomovci podle oznamovatele usadit, na místě objevili tři postavené stany a provizorní přístřešek, kolem kterých bylo po zemi poházené větší množství odpadků a osobních věcí," potvrdila mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Obdobné případy se v poslední době množí. Strážníci rozhodně nemají v tomto ohledu snadnou práci. I když na místo vyjedou a snaží se situaci vyřešit, bezdomovci si z toho příliš těžkou hlavu nedělají. "Hlídka zde v jednom ze stanů zastihla třiapadesátiletého muže. Ten už v místě údajně přespává sám. Jelikož odmítl záležitost řešit, bude podstoupena správnímu orgánu, kterým se jím bude zabývat," dodává mluvčí strážníků.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT