Zdemolovaný plot a vysoká škoda! Policie pátrá po řidiči, od nehody ujel - FOTKY

22.01.2019 11:58

Policie šetří další nehodu, od které řidič ujel. V podstatě jen se štěstím se nikomu nic nestalo. Neznámý řidič totiž doslova zdemoloval plot u rodinného domu...

1
132

Škodou kolem dvaceti tisíc skončila nehoda, při které zatím neznámý řidič doslova zdemoloval plot u rodinného domu v Klenčí pod Čerchovem. Z místa ovšem ujel.

"K dopravní nehodě došlo v blíže nezjištěné době od 04:30 hodin do 04:45 hodin dne 20. ledna 2019 na silnici II. třídy č. 189 v obci Klenčí pod Čerchovem. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem po průjezdu pravotočivé zatáčky ve směru jízdy z centra Klenčí na Draženov dostal s vozidlem smyk, vjel do protisměrného jízdního pruhu, poté mimo komunikaci na chodník, kde narazil do oplocení pozemku domu č. 115 a do tújí, které se nacházely za ním," popsala mluvčí policie Dagmar Brožová.

Škoda se pohybuje celkově kolem 20 tisíc. Řidič z místa ujel a policie nyní žádá všechny svědky, kteří by mohli pomoct při šetření nehody, aby se ozvali. "Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24