Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.05.2024 13:58

Pozor! Dálnice D5 - 78.2km na trase Rozvadov - Praha dočasně uzavřena

Odstavený porouchaný kamion. Odklon na exitu89.

Viktorka porazila Slovácko. Šulc k vítězství dopomohl hattrickem!

11.05.2024 16:59

V sobotu 11. května od 15 hodin čekal Viktorku v Doosan Areně nadstavbový duel se Slováckem.

2024.04.24-17.55.55-376w

Do utkání vstoupily oba celky velmi aktivně. Do první velké šance se dostal v 13. minutě Milan Havel. Jeho ránu však brankář Slovácka vyrazil do břevna. O několik vteřin později to Havel zkusil znovu, brankář Heča však opět míč úspěšně vyrazil.

Tlak Plzně neustával a Viktoriáni se v 16. minutě mohli radovat z prvního gólu. Matěj Vydra parádně překonal obranu Slovácka, míč se poté odrazil od brankáře přímo k nohám Pavla Šulce, který bez problémů zakončil. Viktoria vedla 1:0.

Plzeňští fanoušci se ale neradovali dlouho, srovnáno bylo ve 32. minutě. První velká šance Slovácka přinesla srovnávací gól. Střela Kohúta mířila přesně k tyči, domácí brankář Jedlička na míč nedosáhl. Stav byl tedy vyrovnaný 1:1.

Ve 40. minutě Viktoriánům zatrnulo. Filip Vechta dostal přihrávku těsně před plzeňskou branku, přihrál balon na druhou stranu na Jurošku a ten prudkou ranou z těsné blízkosti trefil z prázdné branky pouze břevno.

Plzeň následně přenesla hru na polovinu Slovácka. Hlavička Jirky se odrazila od tyče. Z následného rohového kopu už gól padl, trefil se Lukáš Hejda

Fotbalisté Viktorky se dostali opět do vedení a do šaten odcházeli za stavu 2:1.

Druhá polovina začala velmi opatrně. Několik menších šancí bylo k vidění na obou stranách. 

V 68. minutě šel rozhodčí na monitor prozkoumat situaci, která se odehrála před brankou domácích. Ruka Radima Řezníka v pokutovém území znamenala penaltu. K míči se postavil Marek Havlík a bez problému ji proměnil. Bylo tedy opět srovnáno na 2:2.

Tlak Plzně po srovnávací brance opět vzrostl. Ale ani jedna šance se nepodařila proměnit.

Zlomový okamžik přišel v první minutě nastavení. Hlavní sudí šel opět k monitoru, kde prozkoumával situaci, kdy se v pokutovém území po hlavičce Chorého míč dotkl ruky obránce Slovácka. Po chvilce čekání rozhodčí odpískal penaltu. K míči se postavil Pavel Šulc, který ho nekompromisně umístil k pravé tyči. Viktorka vedla 3:2.

O vítězství Viktorie rozhodl Pavel Šulc. V posledních vteřinách utkání mělo Slovácko standardní situaci, brankář Heča šel do pokutového území vypomoct. Míč se však po rozehrávce dostal k Šulcovi, který ho bezpečně dostal do prázdné brány Slovácka.

Šulc se tak mohl radovat z hattricku, kterým výrazně dopomohl Viktorce k dnešnímu vítězství 4:2 nad Slováckem.

Foto ilustrační Hynek Sladký

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT