Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Rud's pizza otevírá novou pobočku v Plzni na Americké a bude rozdávat pizzu zdarma!

01.07.2023 12:11

Nová pobočka Rud's pizza se otevře v pondělí 3. července u kruhového objezdu na Americké třídě v Plzni. Otevření bude velkolepé a na fanoušky jedinečné Rud's pizzy čeká překvapení.

Ruds pizza_Americká_QAP

„V pondělí otevřeme Rud's pizza Fabriku a máme pro naše příznivce velké překvapení. Ten, kdo Rud's pizzu ještě neochutnal, nebo ten, kdo se chce do nové pobočky podívat, od nás dostane od 15 do 16 hodin čtvrtku pizzy zdarma,“ říká novopečený majitel franšízové pobočky Rud's pizza na Americké třídě Martin Hošek.

Fabrika Rud's pizza byla otevřena z důvodu obrovského zájmu Plzeňanů. „Franšízové pobočce na Americké říkáme Fabrika. Nová pobočka má totiž dvě pece a kapacitu kolem 800 pizz denně, to abychom uspokojili poptávku zákazníků, která je v Plzni obrovská,“ prozradil Rudi Kolndrekaj, zakladatel a majitel sítě Rud's pizza.

Neváhejte a doražte na otevírací akci v pondělí 3. července!

Otevírací doba pobočky na Americké bude od pondělí do čtvrtka od 10 do 22 hodin. V pátek a v sobotu od 10 do 5 hodin ráno. V neděli bude možné Rud's pizzu na nové pobočce ochutnat od 12 do 21 hodin.

Jedná se již o několikátou pobočku, kterou Rudi Kolndrekaj v Plzni v poslední době otevřel. V dubnu vznikla nová pobočka Rud's pizza na Skvrňanech. V červnu byla otevřena zrekonstruovaná pobočka v Pražské ulici.

Rud's pizzu si můžete dát na dalších plzeňských pobočkách ve Františkánské ulici i v OC Olympia Plzeň. Rud's pizza je také v Nýřanech, Blovicích, Dobřanech, Rokycanech, dokonce i v Brně. Vynikající pizzu také rozváží Rud's pizza po vlastní ose, ale doveze vám ji až ke dveřím i Wolt nebo Foodora.

Foto QAP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte