Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Házenkářky HC Plzeň ovládly turnaj s mezinárodní účastí - FOTKY

25.03.2018 20:11

Házenkářky HC Plzeň ovládly přátelský turnaj žákovských kategorií, který se v neděli odehrál v Plzni. Přemožitele nenašly. Přinášíme fotky a podrobnosti!

1
123465789

Házenkářská hala na Borech hostila v neděli přátelský turnaj s mezinárodní účastí. Klání nakonec ovládly házenkářky HC Plzeň.

Do žákovského turnaje se zapojily týmy žáků a žákyň z klubů SK Slavia VŠ Plzeň, FK Hvězda Cheb, FC Weiden, plzeňského Talentu a HC Plzeň.     

Několikahodinový turnaj nakonec ovládly házenkářky HC Plzeň. Přemožitele nenašly. Jediným soupeřem, se kterým mohly měřit síly, byli hráči Talentu. I tak s nimi hráčky HC Plzeň uhrály remízu. 

V drama se neproměnilo ani závěrečné utkání. Hráčky HC Plzeň nastoupily do duelu s FK Hvězda Cheb bojovně a síly neztratily ani v průběhu samotného utkání. Aneta Suchá doslova zavřela bránu, na konto si připsala i několik vychytaných sedmimetrových hodů. Přes obranu v podání Marie Krejbichová, Terezy Panoškové a Evy Chovancové soupeř neměl šanci projít. K tomu se přidala skvělá zakončení Panoškové i Chovancové, které se znovu ukázaly jako skvělé střelkyně kádru HC Plzeň. 

QAP.CZ gratuluje a drží palce i dál!!! 

FOTO: QAP.CZ

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT