Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

02.06.2024 12:14

Kvúli zaplavení byl v Plzni neprůjezdný Rondel

Hasiči odčerpali vodu, nyní je místo již průjezdné

02.06.2024 11:10

Region zasáhly bouřky!

Výstraha před bouřkami platí v celém Plzeňském kraji až do dnešní 20. hodiny

Indiáni porazili Pardubice v prodloužení

28.02.2014 21:06

V rámci devětačtyřicátého kola hokejové Tipsport extraligy se v pátek 28. února představili plzeňští indiáni na ledě Pardubic. O výsledku se rozhodovalo až v prodloužení, úspěšnější byla ve vyrovnaném utkání Plzeň.

DSC_9460

V rámci devětačtyřicátého kola hokejové Tipsport extraligy vyrazili plzeňští indiáni v pátek 28. února na pardubický led.

V první třetině se oba celky projevily velmi aktivně, o čemž svědčily čtyři nastřílené branky, dvě na každé ze stran. Nejprve v páté minutě otevřel skóre ve prospěch Plzně Ondřej Kratěna, v jedenácté minutě ovšem Gregorc svou přihrávkou našel Tomáše Noska a bylo srovnáno na 1:1. Ve třinácté minutě poslal do vedení domácí celek Valentin Pianov, o dvě minuty později ale na 2:2 srovnal již podruhé skórující Kratěna.

Také druhá třetina skončila vyrovnaným skóre, tentokrát 3:3. Za Plzeň skóroval Jakub Lev, domácí fanoušky využitou gólovkou potěšil Jan Semorád. Ve druhé třetině byla Plzeň o něco aktivnější než Pardubice, což dokladovalo čtrnáct střel mířících na Hudáčka.

Ve třetí třetině se na stavu skóre nic nezměnilo, tak se fanoušci dočkali prodloužení. To lépe zvládla Plzeň, když se ve třetí minutě prodloužení prosadil Tomáš Vlasák.

Nejlepšími hráči utkání byli vyhlášeni plzeňský Ondřej Kratěna a pardubický Tomáš Nosek.

HC ČSOB Pojišťovna Pardubice - HC Škoda Plzeň 3:4 (2:2, 1:1, 0:0 – 0:1)

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství