QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zimní stadion v Doudlevcích mění název! Nově to bude Logspeed CZ Aréna

28.08.2019 13:49

Zimní stadion v plzeňských Doudlevcích mění název. Klub HC Škoda Plzeň uzavřel smlouvu s novým partnerem, přejmenování stadionu je její součástí. Nový název ponese už ve čtvrtek!

FOTO_QAP_foto (6)

Stadion, který je domácím působištěm plzeňských hokejových indiánů, bude mít už v tomto týdnu nový název. Klub HC Škoda Plzeň uzavřel smlouvu s novým partnerem, společností Logspeed CZ.

Spolupráce je prozatím uzavřená na pět let. Klub inkasuje patnáct milionů korun. Nové pojmenování bude mít stadion už ve čtvrtek, kdy hokejisté Plzně vstoupí do Ligy mistrů prvním duelem.

"Dohodli jsme se na novém názvu arény – Logspeed CZ Aréna. S Martinem rádi spolupracujeme, snažíme se hokeji přinést štěstí, domnívám se, že by měla plzeňský hokej podporovat česká firma. Společnost bude partnerem klubu také během Champions Hockey League. Pokud se bude oběma stranám velice dařit jako momentálně i v dalších letech, budeme určitě jednat o prodloužení spolupráce," řekla při podpisu smlouvy jednatelka Logspeed CZ Romana Assadová.

"Velice si vážím, že se nám konečně podařilo pro halu sehnat tak významného partnera. Jde o pětiletou spolupráci se společností Logspeed CZ, jedná se o velkou sumu do naší kasy, ne každý den se taková spolupráce povede. Osobně se mi velice ulevilo, že máme dlouhodobou podporu od velice silného partnera," doplnil Martin Straka, majitel a generální manažer HC Škoda Plzeň.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24