Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

První futsalový zápas INDOSSu Plzeň byl ve znamení vysoké výhry

20.09.2011 14:04

V pátek 16. září ve své domácí hale nastoupil tým INDOSSu Plzeň ke svému prvnímu utkání v nové sezóně první Chance Futsal ligy. Porazil vysoko nováčka ligy tým Liberce.

INDOSS Plzeň foto Jan Vaněček

V pátek 16. září odstartovala futsalová liga a plzeňský tým si hned odnesl výsledek velmi vysoké výhry nad nováčkem ligy Libercem. Ten si z Plzně odvezl porážku 8:1.

Utkání začalo velmi vyrovnaně. Na obou stranách se vypracovalo hned několik šancí. Avšak domácí Indoss gólové šance proměňoval. Prvním svým ligovým gólem ve čtvrté minutě otevřel skóre Václav Koc (1:0). Andy se stále snažilo útočit a Václav Kolařík v brance Indossu musel často zasahovat. Jenže hráči Plzně byli proti a Václav Koc svým druhým gólem zvýšil na 2:0. Po dalších několika hezkých akcích na obou stranách se hra trochu přitvrdila. Nakonec se však Liberec dočkal a Kraus snížil na 2:1. Několik málo minut před koncem prvního poločasu kdy obě mužstva měli po pěti akumulovaných chybách se hráči snažili nefaulovat. Poločas byl vítězným pro domácí Indoss.
"O přestávce druhého poločasu se představila nová podívaná na domácích utkáních, roztleskávačky domácího Indossu Plzeň - Pilsen Cheerleaders. Publikum se bavilo a již nyní se těšíme na další vystoupení," popisuje manažer klubu Michael Sinkule.
Druhý poločas jasně naznačil, že Liberec chce hrát alespoň o bod. Michal Holý však hned v první minutě druhého poločasu poslal Indoss do dvoubrankového vedené z přímého kopu (3:1). Ve 25 minutě zápasu už na Liberci byla vidět únava a nesehranost v defenzivě, kterou Indoss stále více prověřoval.Kombinace Vnuk Holý pomohla k dalšímu již čtvrtému gólu domácích kdy se trefil Vnuk (4:1). Ve 30 minutě nedal šanci po přihrávce z rohu Michal Holý a dal svůj druhý gól (5:1). Od 32 minuty už měl Liberec pět akumulovaných chyb a Indoss měl šanci trestat. Avšak ani jeden z pěti kopaných deseti metrových kopů hráči Indossu Plzen neproměnili. "Moc nám to nevadilo, stav byl přízniví pro nás, ale na druhou stranu by se to stávat nemělo," komentoval situaci trenér Tomáš Kadlec.

Hráči se však snažili mimo pokutové kopy a ve 34 minutě se trefil Peteřík (6:1). A aby to nestačilo o chvilku později dal Peteřík druhý svůj gól a zvýšil náskok na 7:1. Nakonec se ještě před koncem přihlásil o hattrick Václav Koc a zakončil tak výsledek na 8:1. Dvě minuty před koncem si ještě Indoss zahrál power play, ale branka již nepadla.

"Zápas byl velice kvalitní. Čekal nás silný soupeř i když dorazil oslaben. Zápas nakonec dopadl jak jsme chtěli," komentoval zápas trenér INDOSSu.
Další kolo jede Indoss do Benaga a ve třetím kole se představí ve své domácí hale Slavia VŠ Plzeň na Borech v utkání proti Kladnu 30.9.2011 od 20:00 hodin.

Na soupisce libereckého týmu Andy chybělo hned několik opor a jejich trenér Andreas Mrijaj musel zápas přečkat na tribuně, kvůli disciplinárnímu trestu.
Indoss představil tuto sestavu: Kolařík - Mižár, Holý, Kučera (C), Peteřík, D.Míka, M.Míka, Vnuk, Grätsch, náhradní brankář Hajžman a nováček Václav Koc.

SK INDOSS Plzeň - Andy Liberec 8:1 (2:1)

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství