Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policisté pátrají po mladistvé Natálii Hájkové z Dolní Lukavice

07.01.2015 20:17

Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po pohřešované mladistvé drogově závislé Natálii Hájkové, která je od 2. ledna nezvěstná.

Policisté z územního odboru Plzeň - venkov v současné době pátrají po pohřešované šestnáctileté Natálii Hájkové z Dolní Lukavice.

Pohřešovaná mladistvá dívka byla naposledy spatřena v pátek 2. ledna v nočních hodinách svojí matkou v místě trvalého bydliště, odkud odešla neznámo kam. Jedná se o opakované pohřešování mladistvé, která je drogově závislá a je umístěna v Diagnostickém ústavu v Praze.

"Pohřešovaná byla v současné době na dovolence u své matky. Z domova odešla bez dokladů, mobilního telefonu a finanční hotovosti. Jmenovaná netrpí žádnou nemocí, neužívá žádné léky, bez kterých by byla v ohrožení života," uvedl policejní mluvčí Jan Koželuh.

Dívka měla na sobě černou zimní bundu s růžovou kapucí a s růžovými manžetami na rukávech a černé kotníkové boty. Zdánlivě vypadá na patnáct až osmnáct let, měří přibližně 172 centimetrů, je štíhlé postavy. Dívka má modré oči, černé delší vlasy s blond pramenem a tetování na kotníku s nápisem Femili rodionna nade vše, v uchu náušnice ve tvaru spirály.

"V případě jakékoliv informace k pohřešované osobě prosím kontaktujte jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo volejte na bezplatnou linku Policie České republiky číslo 158," doplnil Koželuh.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství