Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.05.2024 20:44

Vážná dopravní nehoda u obce Holovousy na severním Plzeňsku

Na místo letěl vrtulník! Zasahují všechny složky IZS

Hru na schovávanou 31letý muž prohrál. Strážníci ho našli za plotem v ulici U Zvonu

19.01.2024 17:29

Hra na schovávanou je velmi oblíbená u dětí. Občas podobnou hru chtějí hrát i dospěláci, když utíkají před strážníky nebo policisty. Muž však prohrál, strážníci ho během chvíle našli schouleného za plotem.

DSC04888

Muž na sebe upoutal pozornost sám, když projel zákazem vjezdu v Šumavské ulici. "Během kontroly nenasvědčovalo nic tomu, že by mohlo jít o dosti neukázněného řidiče, ačkoliv se všemožně vymlouval na to, že všechny doklady zapomněl doma," uvedla mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Až při ověřování údajů potřebných k projednání přestupku hlídka zjistila důvod mužova tvrzení. "Nikdy řidičský průkaz nevlastnil. V ten okamžik prudce sešlápl plynový pedál a začal z místa ujíždět směrem na Wilsonův most. Strážníci okamžitě „naskočili“ do služebního auta a začali jej pronásledovat. Na Denisově nábřeží muž auto odstavil uprostřed vozovky a dal se na úprk přes lávku," dodala Pužmanová s tím, útěk byl velmi nápadný také některým kolemjdoucím.

Hlídky muže nakonec zahlédly schouleného za zděným plotem domu v ulici U Zvonu. Když strážníky spatřil, z místa vyrazil a dal se znovu na útěk. "Po pár desítkách metrů byl strážníky dostižen a záhy skončil s želízky na rukou," doplnila mluvčí.

31letý muž má až do listopadu 2026 vysloven zákaz řízení, nyní si celou záležitost převzali k šetření policisté ČR.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství