Výletní parník se vrací na přehradu Hracholusky. Kdy zahájí sezonu?

04.05.2024 11:00

Na přehradu Hracholusky se vrací oblíbený výletní parník! Parník na svou pravidelnou trasu vyrazí už v sobotu 11. května.

Hracholusky loď3

Parník s kapacitou až 150 cestujících na svou pravidelnou trasu vyrazí už v sobotu 11. května. Na plavbu výletní lodí, která brázdí vody přehradní nádrže Hracholusky, můžete vyrazit od začátku června do konce září.

V květnu, červnu a září vyplouvá parník pouze o víkendech, a to ve 14 hodin z výchozí zastávky Hracholusky. V červenci a srpnu je provoz v úterý, středu, čtvrtek, sobotu a neděli. Probíhají dvě jízdy, vyráží ze zastávky Hracholusky - jedna v 9:30, druhá v 15:00.

Dvacet kilometrů dlouhá plavba má několik zastávek, loď vyplouvá z přístaviště v autokempinku TRANSKEMP u hráze přehradní nádrže ze zastávky Hracholusky. Zastávky Hracholusky, Radost, Nový Most a Vranov se nachází na pravém břehu přehradního jezera. Zastávky Škoda Butov a Butov se nachází na levém břehu.

Jízdenky je možné zakoupit hotově pouze při nástupu na loď na kterékoliv zastávce. Například ze zastávky Hracholusky do zastávky Radost zaplatí dospělí 110 Kč, děti 80 Kč. Jízdenka pro psa nebo kolo vyjde na 80 Kč.

Foto Transkemp Hracholusky

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT