Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Práce na trati v sadech pokračují, tramvaje čekají další změny

22.07.2017 9:31

Cestující tramvajemi linky číslo 2 musí v Plzni v neděli počítat se změnami. Práce na trati v sadech Pětatřicátníků pokračují. Přinášíme podrobnosti.

foto-qap-cz (6)

Práce na trati v sadech Pětatřicátníků v Plzni zasáhnou opět do provozu tramvají v Plzni. Zatímco o minulém víkendu se to dotklo linek číslo 1 a 4, tentokrát musí se změnami počítat cestující na lince číslo 2. Náhradní autobusová doprava ale tentokrát potřeba nebude.

"Z důvodu stavebních prací na tramvajové trati v sadech Pětatřicátníků bude probíhat dne 23. 7. 2017 od cca 6:30 do cca 17:30 rozdělení tramvajového provozu na lince 2," upozorňují dopravní podniky.

Tramvaje budou jezdit ze Světovaru i ze Skvrňan jen do sadů. Kvůli stavebním pracím nebudou moct tramvaje pokračovat od pošty rovně na Palackého. Z toho důvodu budou muset cestující, kteří budou chtít pokračovat po trase linky číslo 2, přesedat v sadech do navazující tramvaje.

Další podrobnosti najdete zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT