Dopravní nehoda na Tachovsku má tragické následky

17.03.2024 18:16

V neděli 17. března došlo v odpoledních hodinách k vážně dopravní nehodě. Srážka dvou osobních vozidel má tragické následky.

Vrtulník

K vážné dopravní nehodě dvou osobních automobilů došlo na silnici II/199 mezi Tachovem a Trnovou. 

“Dle prvotních informací jel řidič (ročník 1936) s vozidlem Kia od obce Pernolec a zřejmě na křižovatce nedal přednost v jízdě vozidlu BMW jedoucí po hlavní komunikaci, které řídil řidič (ročník 1966),” uvedla mluvčí policie Eva Červenková.

Při srážce vozidel utrpěli zranění oba řidiči, spolujezdec z vozidla BMW (ročník 1991). Spolejedoucí žena (ročník 1954) z vozidla Kia utrpěla zranění, kterým na místě podlehla. 

“Záchranáři na místě ošetřili muže ročník 1966 a muže ročník 1991, oba se středně těžkými zraněními transportováni na akutní příjem Fn-Lochotín. Z druhého automobilu byl řidič (ročník 1936), který utrpěl vážná zranění, při vědomí transportován cestou Lzs na emergency Fn-Lochotín. Žena (ročník 1954) na místě spolujezdkyně utrpěla velmi vážná zranění. Na místě u ní byla dvě desítky minut prováděna kardio-pulmonálni resuscitace. Přes veškeré úsilí záchranářů na místě, se již nepovedlo obnovit životní funkce zraněné a lékařka konstatovala úmrtí na místě,” uvedla Mária Svobodová, mluvčí záchranné služby.

Na místo byl přivolán koroner a u zemřelé byla nařízena soudní pitva. “Přesnou příčinou a veškerými okolnostmi dopravní nehody se zabývají kriminalisté z územního odboru Tachov,” dodala mluvčí policie.

Foto ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24