Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policisté zadrželi muže, který u sebe přechovával drogy - FOTO

20.05.2021 18:00

V rámci běžného výkonu služby policisté kontrolovali mladého muže, který měl u sebe dva pytlíky s obsahem bílé krystalické látky. Policisté se případem nadále zabývají a prověřují veškeré okolnosti. 

ViewImage.aspx-3
ViewImage.aspx-3ViewImage.aspxViewImage.aspx-2

Policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování Městského ředitelství policie Plzeň zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu.

"Prověřovaným je 32letý muž z Prahy, který se zdržuje v Plzni. Předevčírem v pozdních večerních hodinách vykonávali policisté běžnou hlídkovou činnost, kdy si všimli mladého muže, který seděl v odstaveném vozidle na křižovatce ulic Strnadova, Kyjevská. Při následné kontrole zjistili, že má u sebe dva pytlíky s neznámou krystalickou látkou bílé barvy," uvedla mluvčí policie Michaela Raindlová.

Při prohlídce vozidla kriminalisté objevili sáček se sušinou, několik desítek prázdných obalů a injekční stříkačky. Muže omezili na osobní svobodě a zajištěné látky poslali na odbornou expertýzu. Policisté se případem nadále zabývají a prověřují veškeré okolnosti. 

 

Foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
PK právník pracovní místo
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství