Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hledají se svědci vloupání do autobazaru

01.10.2010 13:59

Vloupání do autobazaru na Doubravce vyšetřují plzeňští policisté. Případné svědky žádají při šetření o pomoc. K vloupání došlo v pátek 10. září před 8. hodinou ráno.

policie

Plzeňští policisté vyšetřují vloupání do autobazaru na Doubravce, ke kterému došlo v pátek 10. září. Pomoci by jim mohli případní svědci.

"V pátek 10. září letošního roku mezi půl osmou a osmou hodinou ráno došlo k vloupání do areálu autobazaru na Jateční třídě v Plzni. Dosud neznámý pachatel rozbil okno v zadní části administrační budovy a vnikl dovnitř. Z provozovny objektu odcizil červenou mikinu s logem firmy, která byla ale posléze nalezena za oplocením autobazaru. Celková škoda se vyšplhala na bezmála 6 tisíc korun," sdělila mluvčí plzeňské policie Simona Čejková s tím, že případ se vyšetřuje jako přečiny krádež a poškození cizí věci. "Žádáme svědky, kteří by měli informace, které pomohou s šetřením obou případů, aby se přihlásili osobně na obvodním oddělení Plzeň – Doubravka v Hřbitovní ulici číslo 1 v Plzni nebo aby své informace zavolali na tísňovou linku policie 158," dodala Čejková.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte