Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Mrtvý muž nalezený za Plzní je pohřešovaný policista

21.08.2015 12:14

Mrtvý muž, který byl nalezen v lesíku nedaleko Rokycanské třídy v Plzni, je pohřešovaný policista z Prahy. Policie zatím nesdělila, jak policista zemřel.

ilustrační foto_QAP foto (28)

Mrtvý muž, který byl nalezen v lesním porostu v Plzni u výpadovky na Rokycany, je pohřešovaný 37letý policista z Prahy. Mrtvý muž byl nalezen na počátku července, o případu jsme vás informovali zde. Policie zatím nesdělila, jak muž zemřel. Může se jednat ale o sebevraždu.

„Mohu potvrdit, že bylo v lesním prostoru v rámci katastru města Plzně nalezeno na začátku července tělo 37letého muže, po kterém od února letošního roku pátrali naši pražští kolegové," řekla QApu mluvčí policie Jana Tomková.

Případem se zabývá kriminálka. "Případ nyní šetří dle věcné příslušnosti odbor vnitřní kontroly Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje, jelikož v mrtvém byl ztotožněn policista. Vzhledem k tomu, že šetření není ukončeno, nebudeme poskytovat další konkrétnější informace a jelikož zatím nemáme k dispozici ani výsledky náležitých znaleckých zkoumání, nebudeme se vyjadřovat ani k přesné příčině smrti," uvedla dále Tomková.

foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství