Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňský cestovní veletrh ITEP je za dveřmi, začíná ve čtvrtek 20. října v hale Lokomotiva

17.10.2011 3:15

Veletrh cestovního ruchu Plzeňského kraje ITEP 2011 se koná už tento týden. Letos bude nově na Slovanech a uspokojí nejen cestovatele a turisty, ale i milovníky dobrého jídla a zábavy.

plzensky kraj

Cestovatelé a milovníci turistiky se sjedou už tento týden do Plzně, začíná totiž 7. ročník veletrhu cestovního ruchu Plzeňského kraje ITEP 2011.

Pozor letos ale v nové Městské hale TJ Lokomotiva v Plzni na Slovanech. Veletrh začíná ve čtvrtek 20. října a pokračuje až do soboty 22. října. Také letos se představí celá řada vystavovatelů z Plzeňského kraje, ale i České republiky a zahraničí.

Přijedou Němci, Chorvati a dokonce Indové....

Turistické destinace budou prezentovat i Němci, Francouzi, Slováci, Indové, Chorvati a také zástupci z ruského Jekatěrinburgu.
Veletrh ITEP je nejen o cestování, na své si přijdou i milovníci dobrého jídla a pití. Degustovat se budou gastronomické pochoutky z Plzeňského kraje, bavorské specialitky jako jsou vyhlášené klobásy nebo preclíky, pochoutky od sousedů ze Slovenska a také pravý indický čaj.

Nejen inspirace na cesty, ale i zábava a semináře...

Veletrh ITEP Vám pomůže k načerpání inspirace na Vaše cesty, získáte celou řadu cestovatelských brožur, map, cyklomap, informací o ubytování apod. Probíhat budou odborné semináře o cestování, doprovodný program pro děti i dospělé. Takže si zaškrtněte v kalendáři – 20. – 22. října.

Vstup jako vždy zdarma...

Sejdeme se na veletrhu ITEP 2011 v Plzni na Lokomotivě. Vstupné na veletrh a veškerý doprovodný program je opět zdarma.

Více na turistickém portále Plzeňského kraje –www.turisturaj.cz.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT