Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

V sobotu startuje závod pro opravdové sportovce - Pilsenman!

06.08.2019 7:04

V sobotu se bude konat závod pro otrlé! Sedmnáctý ročník tradičního terénního závodu Pilsenman 2019 se chystá v Plzni na Doubravce. Odvážlivci se mohou registrovat do čtvrtka!

pman19_kajak
pman19_kajakpman19_plavánípman19_vyhlášení

V sobotu 10. srpna se na louce u sv. Jiří v Plzni koná další ročník závodů Pilsenman. Soutěžit se bude ve dvou hlavních závodech - triatlonu a kvadriatlonu. Připraven je doprovodný program pro děti v podobě dětského závodu v duatlonu. 

Sportovní akce je rozdělena do dvou hlavních závodů podle stupně obtížnosti. "Triatlon Pilsenman Easy se skládá z plavání, jízdy na horském kole a běhu. Je to závod méně náročný, určený pro sportovce všech věkových i výkonnostních kategorií a je vhodný také pro začínající sportovce," uvádí Lenka Kalinová z Pilsenmana Clubu.

Mnohem náročnějším závodem je terénní kvadriatlon Pilsenman tvořený plaváním, jízdou na lodi, cyklistikou a během. "Nejrychlejší závodníci na této trati stráví více než 5 hodin," říká Lenka Kalinová, která dodává, že oba závody nabízí možnost startu v týmových soutěžích, například firemních štafetách.

Pro diváky i závodníky bude připraven doprovodný sportovní program a také velmi oblíbený duatlonový závod pro děti. Připravena pro ně bude jízda na kole či odrážedlech a krátký běh.

Podrobnější informace k trasám jednotlivých závodů, jejich mapy a další důležité informace jsou na webové stránce www.pilsenman.cz. "Startovní listina v tuto chvílí čítá přes 100 závodníků a kapacita je závodu je omezena. Pokud se tedy ještě chcete zúčastnit sobotního závodu, tak neváhejte do čtvrtka vyplnit on-line přihlášku," radí závodníkům Tomáš Eisner, ředitel závodu.

FOTO: Pilsenman Club

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT