Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Plzeňský policista ubodal svoji manželku! Inspekce po něm stále pátrá!!! FOTKY Z MÍSTA ČINU!

28.08.2013 14:18     29.08.2013 9:17

Brutální útok ze strany policisty se odehrál ve středu dopoledne v Plzni. Podle informací QAPu zavraždil svoji manželku. Nad Plzní hodiny kroužil policejní vrtulník. Muže se zatím nepodařilo dopadnout!

Miloš Babyka na snímku, který byl zveřejněný v době, kdy po něm GIBS pátrala.
686T9504686T9542686T9448686T9428686T9487686T9610

AKTUALIZUJEME!

Velké tajemno se vznášelo krátce po poledni nad pátráním, které probíhalo v Plzni. Nad Lochotínem hodiny kroužil vrtulník, policie byla ale velmi skoupá na slovo. Nakonec s pravdou ven vyšla až Generální inspekce bezpečnostních sborů. Hledá se policista, který brutálně zabil svoji ženu.

Generální inspekce zveřejnila odpoledne pátrání po 35letém Miloši Babykovi. "Generální inspekce bezpečnostních sborů se obrací na širokou veřejnost o pomoc při hledání nebezpečného pachatele násilného trestného činu. Současně upozorňujeme, že hledaný může být ozbrojen a i nadále je schopen násilného jednání, z tohoto důvodu se v žádném případě nepokoušejte pachatele zadržet sami," varuje inspekce.

QAPu mluvčí inspekce potvrdila, že oficiální pátrání má souvislost s případem v Plzni. "Ano, můžu potvrdit, že pátrání a případ v Plzni spolu souvisí. Pátráme po policistovi, který se měl dopustit závažné násilné trestné činnosti na své manželce. Žena na následky zranění zemřela. Zároveň stále žádáme veřejnost o spolupráci při pátrání," potvrdila mluvčí inspekce Radka Sandorová.

K brutálnímu útoku došlo v Sokolovské ulici číslo 101/1107 nad Severkou. Pobodanou ženu, s řezným poraněním také na krku našli sousedé na chodbě v domě. Pátrání se odpoledne přesunulo k Třemošné na sever od Plzně.

Miloš Babyka - hledaný muž číslo jedna! Generální inspekce bezpečnostních sborů posílila výkon služby. "Stále probíhá intenzivní pátrání. Jsme v úzkém kontaktu s Policií České republiky. Generální inspekce bezpečnostních sborů posílila výkon služby po celém území republiky, v pohotovosti je i naše specilizovaná jednotka. Aktuální informace k pachateli jsou v tuto chvíli ohledně jeho popisu. Naposledy měl na sobě tmavé triko s krátkými rukávy a dlouhé džínové kalhoty," potvrdila QAPu mluvčí inspekce Radka Sandorová ve středu večer.

Miloš Babyka je příslušníkem cizinecké policie.

Čtvrtek 29.srpna: Babyka je stále na útěku. Generální inspekce bezpečnostních sborů o taktice pátrání mlčí.

Pátrání po policistovi, který v Plzni ubodal svoji manželku, pokračuje dál. Podle aktuálních informací se zatím policii, ani inspekci zatím nepodařilo muže najít. Není jasné ani to, zda má inspekce nějaké stopy. "Pátrání probíhá dál v rámci celé republiky. Žádné jiné informace v tuto chvíli dát nemůžu. K postupu pátrání se nebudeme vyjadřovat z taktických důvodů. Pokud by v případu nastal zásadní zvrat, budeme veřejnost informovat," řekla mluvčí Radka Sandorová ve čtvrtek ráno.

Případ sledujeme

FOTO: Pavel Němeček www.orfoto.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte