Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidič převrátil auto na střechu, jako zázrakem vyvázl jen s lehkým zraněním

25.07.2016 9:31

Řidič vyjel z mokré silnice do příkopu, narazil do betonového vjezdu a převrátil auto na střechu. Jako zázrakem ale vyvázl z hrůzostrašně vypadající nehody jen s lehkým zraněním.

chocomyšl_pčr
chocomyšlchocomyšl_pčr1ViewImage.aspxchocomyšl_pčr

Třiatřicetiletý řidič jel v neděli 24. července po 14. hodině s vozidlem Ford Focus od obce Chocomyšl na Koloveč. Auto převrátil na střechu, jako zázrakem ale vyvázl z hrůzostrašně vypadající nehody jen s lehkým zraněním. 

"Řidič nepřizpůsobil rychlost jízdy, podle jeho vyjádření se vyhýbal protijedoucímu osobnímu vozidlu, přičemž najel do tekoucí vody na komunikaci po dešti. Vlivem vody na komunikaci vjel s vozidlem vpravo mimo komunikaci do silničního příkopu, kde narazil do betonového vjezdu na pole, a poté se vozidlo převrátilo na střechu. Ke střetu s protijedoucím vozidlem nedošlo," uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová.

Řidič skončil s lehkým zraněním v plzeňské nemocnici. Dechová zkouška byla negativní. "Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích," uvedla dále policejní mluvčí.

foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství