Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Výstava připomene úspěchy plzeňského fotbalu a hokeje

15.08.2013 22:15

Stále aktuální pýchu města Plzně, tituly plzeňských fotbalistů a hokejistů, připomene speciální výstava, na níž naleznete sportovní předměty i zajímavé sportovní artefakty vážící se k plzeňským sportovním klubům. Výstava startuje v sobotu 17. srpna.

plzeň - slavia (9)

Velkou pýchu Plzeňanů, dva mistrovské tituly v uplynulé sezoně, připomene výstava Plzeňský Double, kterou můžete vidět od soboty 17. srpna ve sportovním obchodním centru Decathlon na Borských polích.

Fanoušci si tak mohou připomenout nekončící euforii ze zisku Plzeňského Doublu. Originální výstava startuje právě na začátku nové sezóny obou plzeňských týmů. Fanouškům chce výstava připomenout, kdo že to aktuálně vládne republikovému fotbalu a hokeji. Těšit se můžete na mistrovské poháry i další exkluzivní exponáty.

Výstavu pořádá Nákupní centrum Borská pole ve spolupráci s oběma sportovními kluby HC Škoda Plzeň a FC Viktoria Plzeň. Oba kluby zapůjčily na unikátní expozici ty nejcennější skvosty i další zajímavosti, které se s historickým sportovním úspěchem pojí.

"Na výstavě návštěvníci uvidí třeba vítězný puk HC Škoda Plzeň. Budou tam umístěné i dres a brusle Martiny Straky, také hokejka a samozřejmě medaile. Vystavený bude také dres Jana Kováře. Fanoušci uvidí i řadu dalších věcí, které se váží k play-off," uvedla mluvčí HC Škoda Plzeň Jana Václavová.

Fanoušci plzeňského fotbalu se zase mohou těšit na kopačky Pavla Horvátha, rukavice Matúše Kozáčika nebo dres Michala Ďuriše. A co rozhodně nesmí chybět, to je i míč, se kterým Viktoriáni hrají Gambrinus ligu.

Výstava Plzeňský Double ve sportovním centru Decathlon potrvá až do 8. září.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT