Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

HC Škoda Plzeň hlásí dobré zprávy! Mário Bližňák zůstává

08.07.2015 9:16

Modrobílý dres plzeňských hokejových indiánů bude i v příštím roce oblékat slovenský útočník Mário Bližňák, o kterého klub velmi stál. S HC Škoda Plzeň podepsal novou smlouvu.

Bližňák_HC Škoda Plzeň

Klub HC Škoda Plzeň přichází s velmi dobrými zprávami. Klub si pojistil služby Mária Bližňáka i pro příští sezónu. Právě situace kolem slovenského útočníka byla poměrně dlouho nejasná.

Klub poslal fanouškům plzeňského hokeje ve středu dost dobré zprávy. "Mário Bližňák bude pokračovat v Plzni! Poté, co se nedohodl na prodloužení spolupráce se Slovanem Bratislava, podepsal slovenský útočník roční smlouvu se západočeským klubem. Minimálně v nadcházející sezóně tak bude nastupovat v modrobílém dresu," informoval klub.

Mário Bližňák si v poslední sezóně připsal v dresu indiánů 7 gólů a 5 asistencí v celkem 26 zápasech.

Hokejisté HC Škoda Plzeň mají za sebou druhé soustředění na Šumavě a od tohoto týdne si vybírají dvoutýdenní dovolenou, kterou si po dřině na kolech rozhodně zaslouží. Znovu se sejdou kolem 20. července, kdy už také vyjedou po pauze opět na led. Na konci července pak odsatrtují svěřenci trenéra Straky šňůru přípravných zápas. Hned na úvod se 28. července postaví doma proti Kladnu. 

FOTO: HC Škoda Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství