Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Popeláři vyjedou v Plzni na Štědrý den i o svátcích

23.12.2019 7:48

O Vánocích se každoročně zvyšuje množství odpadků z domácností. Pro popeláře to znamená, že vyjedou i ve svátečních dnech. Přinášíme přehled svozu odpadu v závěru roku!

červen 2018 (1231)

Vozy společnosti Čistá Plzeň vyjedou do ulic západočeské metropole na Štědrý den i během obou vánočních svátků. Svoz bude v těchto termínech probíhat jako v běžné pracovní dny.

"Svoz na Silvestra v úterý 31. 12. proběhne jako v běžný pracovní den. Sběrné dvory a sběrná místa budou uzavřeny. Svoz v den státního svátku 1. ledna je přesunut na čtvrtek 2. ledna. Svoz ve čtvrtek 2. ledna bude přesunut na pátek 3. ledna,“ informuje společnost Čistá Plzeň s tím, že svoz z pátku 3. ledna se přesouvá na sobotu 4. ledna.

Zákaznické centrum Čisté Plzně bude mít zavřeno na Štědrý den, po oba vánoční svátky a na Nový rok. O svátcích také zůstanou zavřené Sběrné dvory a Sběrná místa.

Čistá Plzeň už se také chystá na svoz vánočních stromků. "Vánoční stromky zbavené ozdob odkládejte vedle nádob na separovaný odpad. Svoz bude probíhat postupně,“ informuje svozová firma.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte