Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Na Špičáku se pojede Evropský pohár v enduru horských kol

10.09.2017 19:33

Giant Enduro Race Špičák se rozjede už o víkendu! Pořadatelé hledají na závod brigádníky. Závod bude probíhat v bikeparku i po lesních pěšinách. Čtěte podrobnosti.

JGF_5604a

Česká Enduro Serie 16. - 17. září na Špičáku bude opět mixem toho nejlepšího, co se může enduristům nabídnout. Závod bude zahájen v sobotu večerním prologem, na osvětlené sjezdovce Spodní Šance.

"Trať se bude skládat z několika dřevěných klopenek, full speed úseků, dřevěných a hliněných skoků. Funn faktor zaručen," zvou pořadatelé. 

Závod nabídne extrémy, ale lehčí trasu dětského závodu. Závodníci se kromě Špičáku podívají i na vrcholy v okolí např. Pancíř či Belveder.

Zázemím celého závodu bude Bikepark Špičák, kde se pojede i jedna část závodu.

Pořadatelé na závod hledají brigádníky. "Hledáme pomocníky pro pořádání Giant Enduro Race Špičák, který se koná 17.9. a je letos premiérově součástí Central European Enduro. Náplní bude zajištění trati závodu. Odměna za jednodenní akci bude 600Kč. Zájemci se hlaste prosím na pujcovna@spicak.cz, zde i další info k závodu," uvádí se na stránkách areálu Špičák.

Kompletní info o závodu najdete zde.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT