Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Plzeňský kraj ruší tradiční půlmaraton. Stovkám běžců vrátí startovné

03.04.2020 12:30

Závodníkům kraj vrátí zpět peníze za registrace. Unikátní půlmaratonská trička se k běžcům dostanou během sportovních akcí v druhé polovině roku jako dárky.

a25

Plzeňský kraj ruší  6. ročník Krajského půlmaratonu, který se měl konat 18. dubna v areálu Škodaland v Plzni. Vzhledem k plánovanému seriálu běžeckých závodů po celé ČR na tento rok nebyl stanoven náhradní termín kvůli narušení už pevně daných závodů v druhé polovině roku.

Od prosince se registrovaly stovky závodníků. Ti všichni dostanou od kraje e-mail s postupem ohledně vrácení startovného. "Pokud měli registraci i s trikem pro letošní závod, budou si moci vybrat, zda chtějí vrátit částku za registraci i s půlmaratonským trikem, nebo si je ponechají i přes zrušení závodu jako památku,“ sděluje za organizátory akce Eva Mertlová.

Plzeňský kraj pro letošní ročník závodu objednal unikátní trička, která za běžných podmínek běžci mohou koupit s registrací. Využije je při dalších svých sportovních akcích. "Půjde například o náhradní tréninky, které každoročně kraj pořádá ve spolupráci s Plzeňskými Tempo Makers, vodiči na půlmaratonské trati. V rámci tréninků budou účastníci dostávat trika zdarma. Proběhnou také soutěže o trička na facebookovém profilu závodu. O těchto plánovaných variantách budou fanoušci sportu z řad závodníků i veřejnosti včas informováni,“ dodává Eva Mertlová.

FOTO:ilustrační 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT