Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Harley on Tour odstartuje letos v Plzni. Nepropásněte motorkářskou událost roku!

02.05.2015 10:38

Chcete se zdarma projet na modelech značky Harley - Davidson? V Plzni budete mít jedinečnou příležitost! Čtěte podrobnosti!

Motorkářská sezóna již začala a příznivci silných strojů se mohou těšit na něco speciálního. Harley - Davidson odstartuje 3. května v Plzni na Borských polích (Daimlerova 3) tour s názvem Harley on Tour a diváci se budou mít na co těšit. Do Plzně dorazí kamion plný motocyklů této proslulé značky a zájemci si budou moci během dne vyzkoušet všechny modely zdarma.

Reprezentační kamion Harley Davidson plný motocyklů dorazí 3. - 4. května do Plzně na Borská pole k místnímu dealerství v ulici Daimlerova 3 a vy si budete moci vyzkoušet osobitý styl i jízdní vlastnosti jednotlivých modelů. Harley - Davidson tak odstartuje květnovou tour po České republice, která začíná v Plzni. Poté se kamion přesunuje do Prahy, Hradce Králové, Ostravy a Brna. Jeho spanilá tour pokračuje návštěvou dalších 15 zemí světa.

Letos poprvé budou mít zájemci o testovací jízdy jedinečnou možnost seznámit se prakticky s celou současnou produkcí  motocyklů Harley Davidson. „Připraveno bude 23 motocyklů napříč modelovým spektrem Harley - Davidson. Letos zde bude 7 modelů řady Touring, což je nejvíc v historii tour. Kompletně zastoupena bude i řada Dark Custom, včetně nejmladšího modelu Street 750. Pro veřejnost je to jedinečná možnost, jak si v rámci akce vyzkoušet jednotlivé stroje a zjistit, který člověku sedne nejvíce,“ vysvětluje Michal Fric, marketingový manažer Harley - Davidson pro střední a východní Evropu.

Rozhodně se vyplatí si testovací jízdy kvůli velkému zájmu rezervovat předem a to buď u plzeňského dealerství na adrese Daimlerova 3 nebo prostřednictvím e-mailu nebo telefonu. Při registraci si zároveň zvolíte, které modely chcete vyzkoušet. Samozřejmostí bude zapůjčení bundy, přilby a rukavic. Na testovací jízdy bude čekat vždy 23 motocyklů. Každý registrovaný má pak v rámci akce vyhrazen přesný čas jízdy, o kterém bude informován při domluvě a potvrzení registrace.

Harley Tour se po zastávce v Plzni přesune do těchto měst:

Praha                          7. - 8. května

Hradec Králové          15. - 16. května

Ostrava                       23. - 24. května

Brno                           29. – 30. Května

FOTO: Harley Davidson

SDÍLEJTE ČLÁNEK
PK právník pracovní místo
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT