Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehoda uzavřela výjezd z Domažlic! V nemocnici skončili tři lidé

26.09.2014 9:12     26.09.2014 11:54

Zásah záchranky, hasičů i policie si vyžádala ranní nehoda v Domažlicích. Na výjezdu na Havlovice se srazila dvě osobní auta. Záchranka odvezla do nemocnice tři zraněné.

4.12.2013 DN Tachov

Srážka dvou osobních aut uzavřela v pátek ráno výjezd z Domažlic na obec Havlovice. Při nehodě došlo ke zranění několika osob a s vyprošťováním na místě museli pomáhat hasiči. U nehody zasahovali krom policistů a hasičů i záchranáři. V nemocnici skončili tři lidé.

Nehoda se odehrála zhruba ve tři čtvrtě na devět na silnici číslo 193 na výjezdu z Domažlic na obec Havlovice. Srazila se tam dvě osobní auta a na místo se okamžitě sjely jednotky Integrovaného záchranného systému. Hasiči pomáhali s vyprošťováním zraněných.

Na místě tak zasahovala i záchranka. "Při nehodě byly zraněny tři osoby, všechny byly převezeny do nemocnice v Domažlicích," potvrdila mluvčí záchranky Lenka Ptáčková.

Silnice musela být úplně uzavřená. "K nehodě došlo v 8:40 mezi obcemi Domažlice a Havlovice. 25letý řidič vozu tovární značky Subaru se při předjíždění traktoru čelně střetl s vozidlem tovární značky Mercedes. Dechové zkoušky na alkohol byly u obou řidičů negativní. Škoda byla odhadnutá celkově na 250 tisíc," doplnila k nehoda mluvčí policie Dagmar Brožová s tím, že silnice byla uzavřená téměř hodinu. Nehodu policisté dál vyšetřují. Výjezd z Domažlic byl bez omezení průjezdý až před polednem.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství