Cizinci znásilnili mladou dívku. Policisté je chytili do půl hodiny

09.03.2016 9:18

Případ znásilnění mladé dívky mají na stole domažličtí kriminalisté. 22letou ženu znásilnili muži v autě, dívce se nakonec podařilo uprchnout a zalarmovat policii.

FOTO QAP_mrize

Policisté na Domažlicku se pyšní velkým úspěchem. Během krátké chvíle se jim podařilo dopadnout dvojici Rumunů, kteří znásilnili 22letou dívku. Mužům zákona se díky rychlé akci podařilo zasjistit i auto, ve kterém k opakovanému znásilnění mělo dojít.

K brutálnímu činu došlo v Havlovicích. Žena měla k cizincům do auta nastoupit. Pak se začalo odvíjet drama. "Na příjezdové cestě v obci Havlovice – Valcha v osobním vozidle na ní oba postupně vykonali soulož přes její výslovný nesouhlas. Poté se ženou jeli do Domažlic, kdy poškozená při zastavení na čerpací stanici z vozidla utekla a zavolala policii," popsala mluvčí policie Dagmar Brožová.

Na místo okamžitě vyrazili policisté. Žena jim popsala jak dvojici útočníků, tak vozidlo, kde mělo ke znásilnění dojít. Okamžitě se rozjela velká pátrací akce. "Na základě bleskového a perfektně odvedeného pátrání bylo vozidlo do půl hodiny vypátráno a oba muži byli zadrženi a umístěni do policejní cely. Kriminalisté podali státnímu zástupci spolu se spisovým materiálem i podnět na vzetí obviněných do vazby. Soudce návrh státního zástupce akceptoval, a tak jsou stíháni vazebně," dodává policejní mluvčí.

Mužům ve věku 32 a 24 let teď hrozí až 10 let vězení.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT