QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Házenkáře Plzně čeká semifinále, trenér spoléhá na silnou podporu fanoušků

04.04.2024 17:00

Talent tým Plzeňského kraje rozehraje v sobotu doma semifinálovou sérii s Kopřivnicí. Házenkáři mají velkou podporu fanoušků, na kterou spolehají i v dalších zápasech.

2024.03.25-19.54.56-1079w

Talent tým Plzeňského kraje nepodceňuje přípravu, k soupeři má respekt, ale do zápasů půjdou plzeňští hráči s jediným cílem. "Chceme se dostat do finále," uvedl trenér plzeňského týmu Petr Štochl s tím, že protihráči z Kopřivnice agresivní a houževnatý soupeř s aktivní obranou.

Do bojů o extraligové medaile se tradiční klub ze severu Moravy vrátil po dlouhých letech. "Velkou devizou je, že je ten mančaft dlouho pohromadě, jsou sehraní. V útočné fázi je to hodně o spolupráci Bukovského s pivotem Benitezem, mají jednoho z nejlepších extraligových střelců Polcara. Hrají tvrdou házenou. Nebezpečná jsou i jejich křídla, která vybojují řadu sedmiček a vyloučení. I na tohle se je třeba připravit," dodal Štochl.

Talent chce začít semifinálové boje vítězně. "Diváci jsou v této sezoně skvělí. Chodí i na zápasy, které bychom měli vyhrávat. Pevně věřím, že nám pomůžou i v play-off," doplnil Štochl.

Foto Hynek Sladký

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24