Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Štěpánek postupuje na tenisovém turnaji v Memphisu do druhého kola

16.02.2010 9:31

Radek Štěpánek včera na turnaji v Memphisu zdolal jihoafrického tenistu Andersona a postoupil do druhého kola. Také Češky Záhlavová a Cetkovská přehrály v prvním kole své soupeřky, tentokrát na turnaji v Bogotě. K zápasu o čtvrtfinále nastoupí české tenistky proti sobě.

Radek Štěpánek si v pondělí 15. února spravil chuť po neúspěších z Australian Open a San Jose, kde vypadl v prvních kolech. Na turnaji v Memphisu přehrál v úvodní rozehrávce jihoafrického kvalifikanta Kevina Andersona 7:5, 4:6 a 6:4. Obrovský Anderson sice nadělil Štěpánkovi 15 es, ovšem český reprezentant se nenechal vyvést z míry a zápas dotáhl do úspěšného konce.

V prvním kole se představí také Tomáš Berdych. V noci ze 16. na 17. února nastoupí k zápasu s Ryanem Sweetingem, který v Memphisu svádí boje za Bahamy.

Také naše tenistky svádějí soutěžní boje. Na turnaji WTA v Bogotě postoupily z prvního kola Sandra Záhlavová, která vyhrála nad Ruskou Alexandrou Panovovou 6:3 a 6:2 a do dalšího kola se podívá i Petra Cetkovská, která ve dvou setech 6:4 a 7:5 porazila Biancu Bottovou z Peru. V souboji o čtvrtfinále se české tenistky potkají právě spolu. Zápas se hraje ve středu 17. února.

Ještě dnes 16. února nastupuje v Bogotě v rámci prvního kola další naše závodnice Klára Zakopalová k souboji s Američankou Lauren Albanese. Zápas se odehraje v 16:30 našeho času.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT